True
Formule1.TV - TV kijken via internet, de beste Formule 1 tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Formule1.TV

RTL GP: WTCC - Alle afleveringen

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Marokko

De aftrap voor het nieuwe seizoen van het WTCC wordt gegeven op de straten van Marrakech. Het dominante fabrieksteam van Citro├źn is er in 2017 niet meer bij, dus het kampioenschap ligt helemaal open. Nederland wordt vertegenwoordigd door Nick Catsburg en Tom Coronel.

Deze uitzending bekijken

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Portugal

Verslag van het zevende raceweekend. In Portugal wordt de laatste Europese ronde verreden, waarna nog vijf overzeese circuits volgen. Portugal is het thuisland van Tiago Monteiro, die al aan de leiding heeft gestaan in de tussenstand.

Deze uitzending bekijken

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Rusland

Verslag van het zesde raceweekend. Het strijdtoneel is de Russische Moscow Raceway. Lada rijdt dus een thuisrace, voor de Nederlander Tom Coronel is het verder reizen.

Deze uitzending bekijken

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Duitsland

Verslag van het wereldkampioenschap toerwagens dat afreist naar Duitsland voor een race op een heel bijzonder circuit: de Nordschleife van de N├╝rburgring, ook wel bekend als de Groene Hel. Tom Coronel is een specialist op dit circuit en misschien kan hij een vervolg geven aan zijn zege in Marokko.

Deze uitzending bekijken

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Marokko

Verslag van de vierde ronde van het wereldkampioenschap voor toerwagens. Deze wordt verreden in Afrika, op het grondig vernieuwde circuit van Marrakech. Lokale held Mehdi Bennani heeft bij de vorige ronde al een race gewonnen. Datzelfde weekend zette Tom Coronel de tweede tijd neer in de kwalificatie en beiden zullen hun goede prestaties graag willen herhalen.

Deze uitzending bekijken

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Hongarije

Verslag van dit evenement. In dit derde raceweekend nemen de coureurs het tegen elkaar op op de Hungaroring, vlakbij de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Vorig jaar haalde Tom Coronel hier zijn enige podiumplaats van het seizoen en die prestatie zal hij graag willen herhalen.

Deze uitzending bekijken

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Slowakije

Verslag van dit evenement. Tom Coronel en Nicky Catsburg hebben allebei punten gescoord in het openingsweekend op Paul Ricard. De Slovakiaring is de volgende arena waarop zij hun kunsten mogen vertonen.

Deze uitzending bekijken