True
Formule1.TV - TV kijken via internet, de beste Formule 1 tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

08-10-2023
Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Telstar - FC Utrecht (v)

24m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel Telstar - FC Utrecht gespeeld op zondag 8 oktober.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 281 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2023 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 8 oktober, 22:33 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Het Roer Om
Het Roer Om

Eddy en Miranda hebben besloten naar Spanje te vertrekken met een specifiek plan. Eddy is namelijk jarenlang tennisleraar geweest en daarom willen ze graag een B&B met tennisbanen erbij. In de praktijk blijkt dit echter niet makkelijk te vinden met hun budget. Ze zullen hun plannen moeten bijstellen, maar nemen ze daar genoegen mee?



Who's that girl?
Who's that girl?: Dansen en zingen is het enige wat Sarita Lorena doet als ze de eerste jaren van ha

Als klein meisje droomt Sarita Lorena (26 jaar) er al van om zangeres te worden. Dansen, zingen en springen is het enige wat ze doet als ze de eerste jaren van haar leven opgroeit bij haar opa en oma in Brazilië. Als Sarita op negenjarige leeftijd naar het kleine Zeeuwse Waterlandkerkje verhuist, geeft ze deze droom niet op. Sarita zet door, werkt keihard en haar droom is uitgekomen. Wat veel mensen niet beseffen is dat het showbizzleven niet altijd over rozen gaat. En dat geldt zeker voor Sarita. Als in juli 2022 haar grote liefde Siki plotseling overlijdt, stort haar wereld in.



vtwonen weer verliefd op je huis
vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

Judith en Peter zijn twintig jaar samen en hebben drie jongens. Drie jaar geleden krijgt Peters moeder een herseninfarct en heeft intensieve revalidatie nodig. Judith en Peter besluiten het ouderlijke huis van Peter zijn moeder te kopen, zodat ze achterin de tuin een mantelzorgwoning kunnen bouwen voor haar. Tegelijkertijd wordt ook de ouderlijke woning zelf verbouwd en leven ze op dat moment met het complete gezin, inclusief baby en oma, in één slaapkamer. Een pittige verbouwing van ruim een jaar heeft veel energie gekost, waardoor ze geen puf meer hebben als ze aan het interieur denken. Nu hebben ze hun oude meubels en tijdelijke en antieke items van beide ouders neergezet. De karakteristieke donkerhouten vloer willen ze behouden, maar is voor hun moeilijk te combineren met hun eigen smaken. Waar Judith van fris en licht houdt, is Peter meer van stoer en donker. Het huis heeft veel potentie, maar voelt nog als het ouderlijk huis. Ze snakken naar een plek wat echt van hun samen is.











Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Fortuna Sittard - FC Twente

21m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Fortuna Sittard - FC Twente gespeeld op zondag 8 oktober.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Ajax - AZ

22m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Ajax - AZ gespeeld op zondag 8 oktober.













Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting sc Heerenveen - ADO Den Haag (v)

18m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel sc Heerenveen - ADO Den Haag gespeeld op zondag 8 oktober.







Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PEC Zwolle - Feyenoord

32m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel PEC Zwolle - Feyenoord gespeeld op zondag 8 oktober.









Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Vitesse - Excelsior Rotterdam

3h ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 7 oktober.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Vitesse - Excelsior Rotterdam

2h ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 7 oktober.