True
Formule1.TV - TV kijken via internet, de beste Formule 1 tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

01-04-2024
Ziggo Sport voetbal
Inter - Empoli

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal


Putin and the West
Putin and the West: Afl. 2

De impact van de oorlog op de wereld wordt steeds duidelijker. VN-secretaris-generaal Antonio Guterres beschrijft zijn ontmoeting met de Russische president. Zijn poging om met Poetin samen te werken om een voedselcrisis te voorkomen, maakt de weg vrij voor een deal die hij omschrijft als een 'baken van hoop', maar in de Oekraïne worden ondertussen de gevechten steeds dodelijker. Zelensky en zijn topadviseurs beschrijven hoe ze bij het Westen lobbyen voor wapens en hoe ze onder druk worden gezet om met Rusland te onderhandelen. Andere geïnterviewden vertellen hoe zij proberen om een nucleaire oorlog te voorkomen.



Man en Kunst
Man en Kunst: Afl. 1

Lucas De Man gaat naar het Van Abbemuseum en de kijker ziet hem op de mat in judopak, als ode aan de man van het blauw: Yves Klein. Hij was een van de grootste kunstenaars van de 20e eeuw en maakte 'het perfecte blauw'. De Man bezoekt zijn werk 'Monochrome bleu, sans titre' uit 1959. Eigenlijk wilde Yves Klein judoka worden, hij haalde op zijn 25e als een van de weinige Europeanen de vierde dan-zwarte band. Toch liet hij al zijn ippons links liggen en koos hij voor het kunstenaarschap. Gedurende zijn leven experimenteerde hij met verschillende manieren om zijn blauw op de voorgrond te krijgen, waaronder levende penselen, lichamen als kwast!



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Een speciale uitzending over de oorlog tussen Israël en Hamas. De oorlog tussen Hamas en Israël is deze week precies een half jaar aan de gang. Het begon met een grote terreuraanval van Hamas op 7 oktober, waarna Israël reageerde door Gaza te bombarderen en binnen te vallen. Ook Nederland maakt de oorlog veel los. We analyseren de oorlog met hoogleraar Bart Wallet, politicoloog Radi Suudi, journalist Ronit Palache, CIDI-directeur Naomi Mestrum, directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke en christelijke Palestijn Nabil Sahhar en we vragen aan hen of er al een begin van een oplossing is.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 56 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 1 april, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Protest in Israël. Voor de tweede avond op rij gingen duizenden mensen de straat op om het vertrek te eisen van premier Benjamin Netanyahu. Tussen de demonstranten die de premier al langer weg wilden hebben, scharen zich nu ook familieleden van de gijzelaars in Gaza. * Aanval op Iraanse ambassade in Damascus. Bij een bombardement op de Syrische hoofdstad Damascus is een hoge commandant van de Iraanse Revolutionaire Garde om het leven gekomen. We praten erover met Iran-deskundige Peyman Jafari. * Shell tegenover Milieudefensie. Verslaggever Marijn Duintjer Tebbens volgt de zaak en is te gast.



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 12

Mozzarella is uit. Burrata is de bom. Ook witte ballen van kaas, ook Italiaans, alleen dan met een boterzacht binnenste. Van restaurant tot broodjeszaak, kaasschap tot kiosk: de bakjes burrata gaan in Nederland als warme broodjes over de toonbank. Maar de Keuringsdienst kreeg een brief. Een jong stel was speciaal naar Italië verhuisd vanwege hun liefde voor die keuken. Eenmaal daar, sloeg de twijfel toe. Wat bleek? In hun buurt zou er nergens burrata te bekennen zijn. Hoe kan dit nou? Keuringsdienst van waarde over Italiaanse kaas waar de Hollander meer pap van lust dan de Italiaan.



BODEM
BODEM: Afl. 4

Wanneer Cat erachter komt dat Bliksem een liedje over haar heeft gemaakt dat viral is gegaan, is dat het begin van een dag die lijkt te bestaan uit dieptepunten. Van de pijnlijke begrafenis van haar tante Judith tot zelfs ontslag bij de uitgeverij. Wanneer Cat thuiskomt, blijkt er ook nog ingebroken te zijn, waardoor ze een onverstandig besluit neemt waarmee ze haar opbloeiende relatie met Ben op het spel zet.



Gorts Wijnkwartier
Gorts Wijnkwartier: Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux.

Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'. Hij onthult de geheimen van het wijnmaken, zoals hoe je water in wijn kan veranderen, maar ook slimme wijnkooptips. Natuurlijk ontbreekt ook de grabbelton met kijkersvragen niet evenals Gorts schatkamertje vol heerlijke wijnen waaruit hij een keuze maakt als zijn 'wijnboerenminnares' Caroline weer de sterren van de hemel kookt.



Ziggo Sport voetbal
Lecce - AS Roma

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Hunted
Hunted: Afl. 1

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 12

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen nemen samen met verschillende gasten op geheel eigen wijze de actualiteit door. Vanuit een compleet vernieuwde studio worden urgente en minder urgente nieuwsberichten besproken. Politiek, media, en sport, alles komt voorbij. En uiteraard ontbreekt de vertrouwde rubriek 'Briefje van Marcel' niet.



Radar
Radar: Afl. 9

Je inkomen, eigen vermogen, arbeidsverleden, een kopie van je bankrekening en nog een hele stapel aan persoonsgegevens. Dat vragen verhuurders bij inschrijving bij de verhuurmakelaar. Experts vinden dat te vroeg en te veel. Als je de gegevens niet afgeeft, kom je niet eens in aanmerking voor een huurwoning. Maar als dit niet mag, waarom doet de toezichthouder er dan niks aan? Verder: Het ligt allebei bij de supermarkt: biologische en niet-biologische zalmfilet. Wat is de belangrijkste reden voor de consument om biologische zalm te kopen? 59 procent zegt voor biologisch te gaan omdat daar geen antibiotica in zit. Klopt dat?





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 66

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 25

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



First dates
First Dates: Afl. 14

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 65

Ashley en Jozef wonen met hun kinderen in een monument in Veere. Het huis was vroeger een botenwinkel met werkplaats. Toen ze het kochten was alles wit geschilderd, nu vind je maar liefst twintig kleuren in het huis terug. * Chef-kok Ramon maakt goi cuon: verse Vietnamese springrolls met traditionele nuoc cham als dipsaus. Gezond, fris en boordevol smaak. Lekker als lunch, brunch, diner of bij de borrel. * Boswachter Marieke is in de Alblasserwaard, waar het rammeltijd is voor de hazen. De tijd voor hazen om te paren. De mannetjeshazen vechten dan om het hart van een vrouwtje en dat kan er behoorlijk wild aan toegaan.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 44

Quinty Misiedjan zit aan de zijde van Jeroen. * Over ruim twee maanden mogen we ons weer naar de stembus begeven. Waarom horen we nog zo weinig over de Europese verkiezingen? We bespreken het met Stefan de Vries en Kysia Hekster. * Raïsha en Vroege Vogels-presentator Menno Bentveld over de nieuwe Youtube-serie van Vroege Vogels. * Mathieu van der Poel maakte dit weekend alle verwachtingen waar: in een heroïsche rit won hij gisteren voor de derde keer de Ronde van Vlaanderen. Genieten geblazen voor de Vlaamse motorverslaggever Renaat Schotte, wielerjournalist Marijn de Vries en oud-wielrenner Thomas Dekker.





PSV
PSV: Tijd om ons te herpakken tegen Excelsior ⚔️

De voorbeschouwing op Excelsior - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 92

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jessica is gekoppeld aan Nico, een veertig jarige vrijgezel uit Volendam. Aangezien Nico niks besluit zet de 12 jaar jongere Jessica wel een lijn uit. Sven maakt zijn wensen en verwachten maar meteen even duidelijk. Jamie gooit niet meteen haar kont tegen de krib, en blijft positief.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4662

Op het Klokhuis Kantoor is er concurrentie tussen meerdere paashazen. Tirsa zoekt uit hoe paaseitjes worden gemaakt. In Boenende Beesten staan de ijzersterke mestkevers centraal: ze ruimen niet alleen de enorme hopen poep van andere dieren op, ze gebruiken het ook nog eens op allemaal vernuftige manieren. In de Slomoshow checken we de elasticiteit van rubber. Wat is de perfecte hoeveelheid water in een waterballon om uiteen te spatten (op een hoofd)?



FORMULA 1
FORMULA 1: This Alonso Overtake On Schumacher... 😱

Just Fernando Alonso causally overtaking seven-time world champion Michael Schumacher around the outside of 130R... no biggie! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 16

Jesper Hesseling en Bente Fokkens nemen het op tegen Moïse Trustfull en Kaj van der Voort.



AFC Ajax
AFC Ajax: CHAMPIONSSSSSSS! 🤍❤️🤍 | Highlights Ajax - FK Partizan | Future Cup 2024

Ajax heeft de twaalfde editie van de Future Cup gewonnen na een 2-1-zege op FK Partizan. Bekijk hier de highlights van duel. 00:00:00 Highlights Ajax - FK Partizan 00:09:36 Reactie Jinairo Johnson 00:10:34 Reactie Michael Lamey ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Nederland staat in het buitenland niet bekend om zijn bijzondere keuken, maar de regio's herbergen wel hele speciale en plaatsgebonden gerechten. Het verhaal achter deze regionale specialiteiten. De eierbal is een Groningse delicatesse, elke kok heeft zijn eigen geheime recept.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 78

Aangifte tegen Nederlandse staat om adoptiefraude * Hobbykiphouders laten eieren testen * Vijf cruciale verkiezingen dit jaar voor de mondiale klimaatdoelen



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Vluchten of permanent op vakantie? (vervolg met Willem Engel) - Tafel van Feshtali

Het gesprek met Thierry Baudet heeft veel losgemaakt. We zijn blij met de vele positieve reacties die we hebben ontvangen. Ook hebben we commentaar ontvangen van mensen die een andere visie op het onderwerp hadden. Omdat we ook ruimte aan dit geluid willen geven, is hier een nieuwe aflevering van de "Tafel van Feshtali", met Willem Engel en Dorien Duinker ; "Vluchten of permanent op vakantie, het vervolg" --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 66

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 66 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 1 april, 17:48 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma





10e
10e: Laat je ledematen bewegingen maken! - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 039

In deze 39e backstagevlog kijken we wat allemaal deden op maandag 25 maart 2024. Een dag vol pipe & drape, CO2-kanonnen en chocolade-jetsers! ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Arjen Lubach/Epidemic Sound/Suno VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



Gio
Gio: DE HELIKOPTER VOOR ONS RAAKT EEN VOGEL! MOOISTE HELIVLUCHT VAN HAWAII!🚁

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Emmen - FC Groningen

26m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 1 april.





vThorben
vThorben: Ik Kocht Een €10,000,000 Politie AUTO! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Ik Kocht Een €10,000,000 Politie AUTO! (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @PattoYT & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: For the 🥉 place | Highlights PSG - Anderlecht | Future Cup 2024

De samenvatting van het duel om de vierde en vijfde plek tussen PSG - Anderlecht tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT GAAT ONS ZOONTJE ZO LEUK VINDEN 😂 #3884

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Nienke Plas
⁠Lekker kort & pittig, past wel bij m’n leeftijd! #359 By Nienke Plas

Dat de liefde tussen Res en mij maar net zo mag zijn nu ik met dit haar rondloop. ‘Het blijft groeien’ Bestel hier de nieuwe merch! Klik hier SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi





Ziggo Sport voetbal
HL BOL-SAL

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



AFC Ajax
AFC Ajax: Rafael Camacho 😮‍💨 | Highlights Manchester City - Sporting Portugal | Future Cup 2024

De samenvatting van het duel om de vijfde en zesde plek tussen Manchester City - Sporting Portugal tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Close Up
Close Up: Afl. 21

De slagwerkers en de paukenisten van het Concertgebouworkest vormen een microkosmos binnen het grotere orkest. De groep bestaat uit vijf musici, waarvan er bijna nooit een vertrekt, maar dat verandert wanneer paukenist Niek met pensioen gaat. Nu moeten de mannen op zoek naar een nieuwe paukenist die artistiek en qua temperament bij de andere musici past. De ontwikkelingen vormen een aanleiding om terug te kijken op het rijke verleden van de groep binnen het Koninklijk Concertgebouworkest.



AFC Ajax
AFC Ajax: Winner plays against Ajax 🔜 | Highlights Anderlecht - FK Partizan | Future Cup 2024

De samenvatting van het duel om de tweede halve finale tussen Anderlecht en FK Partizan tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Vitesse
VOORBESCHOUWING | Vitesse vs Sparta Rotterdam

De 28ste speelronde in de Eredivisie wordt op een doordeweekse dag afgewerkt. Sparta Rotterdam komt op dinsdagavond (18.45 uur) op bezoek in GelreDome. We blikken vooruit met hoofdtrainer Edward Sturing. ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier









AFC Ajax
AFC Ajax: Battle for the 7th place🏅 | Highlights CF Pachuca - FC Nordsjælland | Future Cup 2024

De samenvatting van het duel om de 7e plaats tussen CF Pachuca en FC Nordsjælland tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. #FutureCup2024 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier





FORMULA 1
FORMULA 1: Throwing Up in an F1 Car 🤮

Mark Webber endured a torrid Japanese Grand Prix at Fuji in 2007, vomiting from a bout of food poisoning while still driving the car. Sadly things went from bad to worse when he was hit by Sebastian Vettel later in the race, robbing him of a podium. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #JapaneseGP



TV Monument
TV Monument: Dione de Graaff staat centraal. Op de tennisbaan in Leusden gaat Dionne Stax met haar i

Dione de Graaff ziet zichzelf en haar vakgenoten als water dat uit de kraan stroomt: het is er altijd, maar valt nauwelijks op. Daarentegen ziet Dionne Stax een vakvrouw die geïnteresseerd is in mensen en altijd nieuwsgierig is gebleven. Het gesprek met Dione vindt plaats op de tennisbaan in Leusden, waar de passie voor sport ontstaat. Haar professionele carrière begint bij Omroep Amersfoort. Een paar jaar later stapt ze over naar de NOS, hoe waren de eerste dagen daar? Als bij een ongeluk haar partner overlijdt, heeft dat uiteraard grote gevolgen. Hoe verwerkt ze dit drama? En hoe kijkt ze aan tegen de recente ontwikkelingen bij de NOS?



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights sc Heerenveen Vrouwen - Ajax Vrouwen | Azerion Vrouwen Eredivisie

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag in de Azerion Vrouwen Eredivisie gespeeld tegen sc Heerenveen. De wedstrijd eindigde in een 2-1 Nederlaag. #heeaja ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Ferrari In The Fight? McLaren In The Mix? | 2024 Japanese GP Preview | F1 Nation Podcast

After Ferrari’s 1-2 in Australia, can Charles Leclerc and Carlos Sainz race for the win again in Japan? Will Max Verstappen bounce back in Suzuka like he did last year? Have McLaren got the pace to beat Ferrari this season? 1996 World Champion Damon Hill and Spanish journalist Jesús Balseiro join Tom Clarkson on F1 Nation to answer all the big questions ahead of the 2024 Japanese Grand Prix. Are simulator issues potentially causing Mercedes’ worst start to a season since 2012? And what does Daniel Ricciardo need to change after being outperformed by teammate Yuki Tsunoda in the first three races? Plus, Damon and Jesús go head-to-head in Quiz The Nation. 04:42 – Suzuka’s challenges 07:11 – Ferrari fighting Red Bull? 11:44 – Max to bounce back? 15:02 – McLaren moving up? 20:20 – Mercedes’ simulator issues 32:33 – Does Ricciardo need to reset? 39:36 – The battle at the back 43:50 – Quiz The Nation 56:59 – Podium Predictions For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #F1Nation





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 61

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 91

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 23

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 13

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Feyenoord
We NEVER give up | Feyenoord - FC Utrecht | Eredivisie 2023-2024

Feyenoord heeft dankzij een flink dosis karakter de wedstrijd tegen FC Utrecht over de streep getrokken. Na een snelle 0-2 achterstand werd er een knappe comeback ingezet. Dankzij goals van Igor Paixão, een eigen goal, Dávid Hancko en Leo Sauer werden de drie punten veiliggesteld: 4-2. #feyutr Bekijk alles over de wedstrijd tegen FC Utrecht op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Heracles Almelo
FC Twente - Heracles Almelo | 31-03-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Our first defeat.

Highlights of N.E.C. - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Akpom strikes twice 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 | Highlights PEC Zwolle - Ajax | Eredivisie

Ajax heeft de 27e competitiewedstrijd van het seizoen omgezet in een overwinning. Op bezoek bij PEC Zwolle wonnen de Amsterdammers met 1-3. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier